top of page
Zoeken

Vacature bij Frievar (gesloten)

Bijgewerkt op: 2 aug. 2018

Ter aanvulling op ons team bij Frievar zijn wij per direct op zoek naar een:

Concept Manager m/v

Fulltime (40 uur per week)

De Concept Manager is het eerste aanspreekpunt voor aangesloten varkenshouders en adviseurs. Hij/zij begeleidt onze ‘nieuwe’ boeren op het ontwikkelingstraject naar de status van volledig Frievar varkenshouder en de volledig Frievar varkenshouders in hun traject om zichzelf voortdurend te verbeteren binnen onze dynamische keten.

De Concept Manager actualiseert, ontwikkelt en implementeert de protocollen waarbinnen onze varkenshouders en partners werken aan het Gaasterlander Kruidenvarken en is verantwoordelijk voor de borging hiervan.

Hij/zij houdt toezicht op de reguliere bedrijfsrapportages van onze varkenshouders, monitort het gebruik van de Frievar welzijnsapplicatie en onderneemt waar nodig actie m.b.t. de resultaten. De Concept Manager voert jaarlijks de evaluatiegesprekken met onze varkenshouders en onze adviseurs.

Als Concept Manager ben je medeverantwoordelijk voor het op een hoger plan brengen van de Frievar organisatie binnen de Nederlandse varkens- en foodsector en neem je hiertoe deel aan het Management Team waarin ook onze partners vertegenwoordigd zijn.

Voor het uitvoeren van deze functie is affiniteit met de agrarische- en foodsector en blockchain technologie een pré. Het bezitten van een aantoonbaar zelfsturend vermogen, uitstekende communicatieve vaardigheden en een analytisch denkvermogen is een must.

De functie heeft geen vaste standplaats, echter reguliere overleggen vinden voornamelijk plaats in Hemelum. Ook wordt er kantoor gehouden in Rhenen.

Kandidaten met interesse in deze functie worden gevraagd een motivatiebrief, voorzien van cv, uiterlijk 20 juni 2018 toe te sturen aan Frievar BV, t.a.v. John Lorist: john@frievar.com. Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Bezoek onze websites: www.frievar.com en www.friberne.nl.

112 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page