top of page

Het team

John (1961) en Threa (1965) Lorist
John is
de eigenaar van de Hemelumer Hoeve BV. In 1986 zijn John en Threa samen het huidige bedrijf gestart. Het bedrijf is in de afgelopen jaren uitgebreid, waardoor er personeel van buitenaf aangetrokken is. John doet voornamelijk de organisatie van verschillende bedrijven. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor de fokkerij op de Hemelumer Hoeve en zoekt hij de opfokzeugen uit voor de Frievar klanten. John is ook eigenaar van de Friesche Hoeve (voergeldstallen).

Samen met Mark van Sambeek heeft John het bedrijf Frievar BV opgericht. Daarnaast is John tot januari 2019 werkzaam geweest als voorzitter van Topigs Norsvin.

 

John wordt op kantoor ondersteund door Ciska Sterk (1976). Threa is verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken wat betreft de financiële boekhouding en het diermanagement op de computer.

Zij wordt hierin ondersteund door Peter van Huit (1963), Margaux Pirovano (1968) en Jelle Duijf (1979)

Jelle Duijf (1979)
Na een aantal jaren weg geweest te zijn, werkt Jelle sinds augustus 2012 als bedrijfsleider weer op het bedrijf. Jelle is naast de planning van de dagelijkse werkzaamheden in de stal ook verantwoordelijk voor de dekstal en de gespeende biggen.

Hans Graven (1964)
Hans werkt vanaf februari 2009 bij ons. Eerst via de AB-service en na een half jaar is hij in vaste dienst komen werken. Hans ondersteunt Jelle met de dagelijkse gang van zaken als assistent bedrijfsleider. Hans is voornamelijk verantwoordelijk voor de opfok.

Joyce van der Goot (1997)

Joyce is als zaterdag- en vakantiehulp begonnen. Na haar middelbare school heeft ze gekozen om het werken/leren traject van  de varkenshouderij opleiding in Barneveld te gaan doen. Ze werkt al weer een aantal jaren met veel plezier dagelijks tussen de varkens.

Hauk Terpstra (1975)

Hauk was werkzaam in de horica en wilde graag een wat anders. Nadat ze een periode bij de bedrijfsverzorging heeft gewerkt, is ze bij ons terecht gekomen. Hauk is voornamelijk in de kraamstal te vinden.

Rinse Buma (1985)

Ooit in het verleden heeft hij opfokzeugen voor ons gereden naar klanten en is nu bij ons terug voor allround werkzaamheden met de varkens en voor onderhoud en klussen op het bedrijf

 

In het weekend en de vakanties hebben we regelmatig hulp van jeugd uit de omgeving.

bottom of page